Om os

Abfab betyder Absolutely Fabulous. Abfabs motto er ”Dress for Success”. Abfab har finsk oprindelse og vi har specialiseret os i de bedste mærker fra Finland og Italien. Abfab har foruden en webshop også en skøn butik i hjertet af Frederiksberg på Gammel Kongevej 130. Her kan man komme ind og se og mærke kvaliteten, tale med indehaveren og købe varerne. Abfab ejes og drives af Jonna von Wendt og det hele startede i september 2014. Først i lokaler på Nørrebro, men siden maj 2015 på Gammel Kongevej 130.

Jonna er uddannet i forretningsadministration hos Laurea University of Applied Sciences og som beklædningsrådgiver hos Suomen Muotiliitto / Finnish Assossiation of Fashion retailers. Mode og beklædning har altid optaget Jonna, og hun har stor indsigt i passende påklædning til alle slags situationer hvad enten det er job, fritid, networking, højtider, bryllupper, konfirmationer, jubilæer, officielle begivenheder, gallafester osv. I disse situationer kræver det kendskab til etikette. Der er situationer hvor beklædning pga kulturelle eller andre krav fylder lidt mere, og der kommer Jonna i sit esse. Det er lige netop her Jonna´s styrke er, og kunden kan rolig lade Jonna hjælpe og finde det helt rigtige tøj til en hver lejlighed. Det er også det som været drivkraften bag projektet, så når muligheden var der, tøvede hun ikke. Det var helt naturlig for Jonna at blive Ambassadør for de finske mærker hun kender, stoler på, og som har en kvalitet som taler for sig selv. Abfab handler om den gode kundeoplevelse hvor kunden er midtpunktet og Jonna løser beklædningsproblemet.

Hos Abfab finder du nogle af Finland´s mest eklsklusive mærker som Andiata, Balmuir, LUMI, Noolan og Sauso handsker. Du finder også nogle udenlandske eksklusiviteter som Seventy, Rosso35 samt Tom Ford og Tod´s solbriller. Udover disse findes der Ecua Andino Panama hatte og smykker fra Pono by Joan Goodman og Parfumer fra Belle Carrement Perfumes.

KOLLEKTIONEN HOS ABFAB
Andiata er et Finsk ekslusivt mærke som beklæder både til business og fritid – et formelt mode for den arbejdende dame, såvel som elegant kjoleskrædderi til aftenen. Andiatas tøj er fremstillet til den moderne kvinde, og businesskvinden – en stilren men moderne elegance som samtidlig er seriøs men også smuk og bekvæm. Abfab har også alle nødvændige accessories til damer og mænd, lidt gaveartikler og noget til hjemmet. Til efteråret siger vi velkommen til Max Mara weekend, og glæder os meget til det.

VARESORTIMENT HOS ABFAB
Kjoler, spadserdragte, bukser, nederdele, bluser, jakker, cashmere, læder, tasker, tørklæder, handsker, huer og hatte, accessories, smykker, solbriller, jeans, parfymer, slips, pelskrage, cashmere ponchon, cashmere tørklæder, lange kjoler, korte festkjoler, frakker og meget mere.Jonna bild svartvit